Logo Resestraand

Sommarcharter | Skidresor | Våra charterkoncept | Sök hotell

Resor bakgrund

Foto: Thomas Gaudet

Sommarresor 2016

Sommaren 2016 erbjuder Resestraand charterresor till Medelhavets vackraste platser. Varför inte ta en sväng till södra Spanien och upplev de långa vackra stränderna, den goda maten och vinet? Eller sydkusten i portugisiska Algarve? Eller till den grekiska övärlden som bjuder på fantastisk solupplevelse? Eller så vill du kanske hellre turista i vackra Florens med sitt unika kulturarv eller varför inte besök en het vulkan på Sicilien? Och då har vi inte ens talat om de vackra franska kusterna med de mäktiga bergskedjorna Pyrenéerna och Alperna i bakgrunden.
 
Så var vill du resa? Nedan ser du vårt utbud av charter till sol, bad och till storstäder. Välj och plocka ut ditt smultronställe så ordnar vi att du kommer fram till du vill åka.
 

 

Våra resmål

 

Portugal

 

Lissabonområdet

Lissabonområdet

Bo i storstaden men ha nära till småstäder och stränder! Lissabon med omnejd är perfekt för dig som vill bo centralt, ha nära till allt på din semester. Du väljer själv om du vill bo i huvudstaden eller i en ort vid havet och pendla däremellan är väldigt enkelt och billigt.

 

 

Kos

Algarve

Sydliga Portugal är vackert året om, det är hit man reser för att finna solen när den gått i moln någon annanstans. Perfekt område för barnfamiljer – långgrunda stränder, Aqualand i närheten och många fina vikar längs med kusten. Det är inte konstigt att detta har blivit favoriten hos många!